UPIS

Troškovi studija na BTŠ


Program Bakalaureata na BTŠ je pažljivo isplaniran da bi udovoljio potrebama i životnim okolnostima u kojima se studenti nalaze. Pošto su predavanja modularnog formata, cena koštanja je smanjena na minimum tako da pokriva najneophodnije troškove. Student plaća za samo 8 predmeta, koji se predaju četiri puta u jednoj godini a svaki modul traje jednu nedelju (odnosno 5 dana). 

NAPOMENA: Izbor plana finansiranja prema tvojim mogućnostima mora biti određen i saopšten BTŠ prije početka školovanja.

Plan A

Studenti koji će stanovati u internatu za vreme cele nedelje.

Cena koštanja za dva predmeta, smeštaj, sve obroke (doručak, ručak i večera), zakuske/ osveženje, kopije školskih materijala, sveske i udžbenici.

10.000 RSD za dva predmeta
Celu godinu školovanja = 40.000 RSD
Ukupno stepen Bakalaureata = 160.000 RSD

Plan B

Studenti koji neće stanovati u internatu za vreme cele nedelje.

Cena koštanja za dva predmeta I ručkove, kao i zakuske/osveženje između predavanja, kopije školskih materijala, sveske i udžbenici.

6.250 RSD za dva predmeta
Celu godinu školovanja = 25.000 RSD
Ukupno stepen Bakalaureata = 100.000 RSD

Finansijska pomoć, odnosno školarina može biti obezbeđena. U takvom slučaju student treba o tome da razgovara sa osobljem BTŠ, odnosno da mu je takva pomoć potrebna. Lokalna zajednica isto tako igra ključnu ulogu u slanju studenta na BTŠ a sam student se ohrabruje da traži podršku, kako duhovnu tako i finansijsku od njegove lokalne crkve. U tom će slučaju student biti odgovoran zajednici u vezi mudrog upraviteljstva vremena i izveštavanja kako Gospod koristi BTŠ u njegovom životu.